Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Csatolt tortaformába egy sor babapiskótát rakunk
A lereszelt almát 2dl vízben puhára pároljuk,3 dl vízzel és cukorral összekeverjük a pudingot és hozzáadjuk az almához a fahéjjal és a citromlével együtt.
Pár perc kevergetéssel sűrűre főzzük, picit hagyjuk hűlni
A krém felét rátesszük a babapiskótára, aztán babapiskóta sor, majd megint krém. Díszítésnek banánt használtam és tortadarát, de lehet tejszínhabot is, csak nem volt most itthon.
Dermedésig hűtőbe tesszük, nekem olyan 2-3 óra alatt jó lett. Csatos formát eltávolítjuk, és szeleteljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
julia28
2012.06.04 21:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lereszelt almát, citromlével együtt, krém felét, összekeverjük, babapiskótára, kevergetéssel, tejszínhabot, babapiskótát, tortaformába, eltávolítjuk, Díszítésnek, citromlével, babapiskóta, szeleteljük, babapiskóta, hozzáadjuk, Dermedésig, tortadarát, használtam, tejszínizű, lereszelt, Almatorta, pudingpor, pudingpor, rátesszük, fahéjjal, cukorral, vaníliás, pudingot, babapiskóta, reszelt alma, vaníliás pudingpor, tejszínizű pudingpor, citrom leve, csipet őrölt fahéj, kanál cukor,
|
|
|
|
|